Kontakta oss

Vänligen ange så mycket information och så många detaljer om din förfrågan som möjligt. Detta hjälper Zervants kundsupport lösa din sak snabbare.

Vänligen beskriv stegen för att återskapa problemet med så många detaljer som möjligt. Vi rekommenderar även starkt att du bifogar en skärmdump, eftersom detta hjälper oss lösa ditt problem snabbare.

Välj plattformen, med vilken du använder Zervant. Vi förbättrar vår mobilapp kontinuerligt. Om du använder dig av appen, vänligen granska att den är uppdaterad till nyaste versionen

Ifall det gäller ett tekniskt probblem, har vårt produktteam lov att logga in på ditt konto för att undersöka saken? Det betyder att en av våra utvecklare skapar ett tillfälligt lösenord, loggar in, undersöker problemet, loggar ut och förser dig sedan med ett nytt lösenord för att logga in. Under inget tillfälle ser eller får vi tillgång till ditt ursprungliga lösenord.

Lägg till fil eller släpp filer här