Kom igång med Capcito

Vänligen notera att denna service är endast tillgänglig på svenska Zervant konton. Dessutom är tjänsten en pilot och det är endast ett begränsat antal kunder som har tillgång till tjänsten.

Vad är Capcito?

Med Capcito kan du sälja dina fakturor och behöver således inte vänta på att få betalt av dina kunder.
Det är snabbt och flexibelt, du väljer vilka fakturor du vill sälja, signerar med BankID och får pengarna utbetalda till ditt konto inom 24 timmar.

Läs mer om tjänsten på Capcitos hemsida

Hur tar jag Capcito i bruk?

1. Gå till fliken Finansiering i Zervant
  2. Klicka på den gröna "Kom igång på Capcitos hemsida" knappen
  3. Då du landat på hemsidan, klickar du på den gröna "Testa här" knappen

kom igång på capcitos hemsida

Du kan även ta i bruk tjänsten då du skapar en ny faktura. Då sker det vid "Godkänn och skicka" och från rullgardinsmenyn väljer du det nedersta alternativet, enligt bilden nedan.

ta i bruk via godkänn och skicka

Då kommer du till:

fakturafinansiering genom capcito

Då detta är ett pilotprojekt uppskattar vi stort all feedback.