Kom igång med Qred

Vänligen notera att denna service är endast tillgänglig på svenska Zervant konton. Dessutom är tjänsten en pilot och det är endast ett begränsat antal kunder som har tillgång till tjänsten.

Vad är Qred?

Qred är företagslån på ett enklare sätt. Det är inga startavgifter, dolda kostnader eller bindningstid. Det går snabbt och enkelt att ansöka, du får ett erbjudande på en timme och då du har godkänt lånet betalar Qred ut pengarna samma dag.

Läs mer om tjänsten på Qreds hemsida.

Hur tar jag Qred i bruk?

1. Gå till fliken Finansiering på ditt Zervant konto.
2. Klicka på den gröna "Ansök nu på Qreds hemsida" knappen.
3. Då du landat på hemsidan, klickar du på den gröna "Ansök nu" ikonen.

ansök på Qreds hemsida

Då detta är ett pilotprojekt uppskattar vi stort all feedback.