Skapa en följesedel

En följesedel är ett dokument som du kan skicka till din kund i samband med produkterna. I följesedeln framgår det vilka produkter och antalet produkter som leveransen innehåller. Med Zervant kan du ladda ner en följesedel som pdf från en existerande faktura.

Hur skapar jag en följesedel?

Zervant skapar följesedeln på basen av fakturan och på grund av detta är det inte möjligt att redigera eller ladda ner den innan du skapar fakturan.

1. Gå till fliken Fakturor.
  2. Välj fakturan som du vill skapa följesedeln för i listan (en följesedel kan endast skapas för en existerande faktura).
  3. Under knappen Fler, uppe till höger, hittar du möjligheten att ladda ner en Följesedel för fakturan.

Skapa följesedeln genom att välja fakturan, tryck på Fler och välja sedan Följesedel