Håll reda på dina fakturor

Översikt

Vår tjänst erbjuder dig flera olika sätt att hålla koll på statusen för dina fakturor. Ett bra sätt är att gå till fliken Hem. Fliken ger en snabb översikt över dina öppna och dina förfallna fakturor.

Ett annat bra verktyg är notifikationerna som informerar dig om en faktura har betalts eller om den är försenad.

Fakturans status

Du kan hantera statusen på din faktura genom att gå till fliken Fakturor. Välj en faktura och klicka på statusknappen till höger. Du kan markera en faktura som Skapad, Skickad, Försenad, I inkasso och Betald. Då du markerar en faktura som betald, kan du även välja datum för när fakturan blivit betald och hur den har blivit betald. För tillfället finns alternativen Kontant och Bankkonto. Vi kommer att lägga till fler alternativ i framtiden.

Om du har markerat en faktura som Betald och vill radera den, eller ändra något med betalningen, kan du byta statusen tillbaka till Skickad (inte betald) med samma knapp.