Hur kan jag annullera mitt premiumavtal?

Om du inte vill fortsätta med ditt premiumavtal, kan du när som helst avbeställa det. Enligt våra användarvillkor är det ingen återbetalning på redan betald premiumperiod. Det lönar sig således att avbeställa den fortlöpande kortdebiteringen innan kortet dras av nästa gång. Du kan kolla datumet för detta från: Inställningar -> Mitt premiumavtal.

Du stänger av den fortlöpande kortdebiteringen här:
Inställningar -> Mitt premiumavtal -> Annullera avtal (längst nere till höger)

Vänligen observera att annullering av avtal är något du gör själv medan du är inloggad i Zervant.