Hur kan jag radera mitt Zervant konto?

Du raderar ditt konto genom att gå till:

Mitt konto -> Användarkonto - Radera konto (uppe till höger med rött) 

 

Vänligen observera att radering av konto är något du gör själv medan du är inloggad i Zervant. Notera att då kontot raderas, försvinner även all information du lagt in och kan ej fås tillbaka. Vi rekommenderar starkt att du gör en säkerhetskopia innan du raderar kontot.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan