Hur kan jag radera mitt Zervant konto?

Vänligen observera att radering av konto är något du gör själv medan du är inloggad i Zervant.

Kontot kan raderas både via datorn och i mobilappen genom att gå till:
Mitt konto -> Användarkonto - Radera konto (uppe till höger med rött)

Observera att ditt konto inte är raderat ännu vid det här laget. Av säkerhetsskäl loggas du nu ut från ditt konto. Du kommer att få ett e-postmeddelande till din inloggningsadress för att bekräfta raderingen.

Det kan ta ett par minuter innan e-postmeddelandet för att bekräfta raderingen visas i e-postbrevlådan. Kom också ihåg att kontrollera skräppostmappen.

Bekräfta raderingen av ditt konto genom knappen i e-postmeddelandet som skickades till dig.

Notera att då kontot raderas, försvinner även all information du lagt in och kan ej fås tillbaka. Vi rekommenderar starkt att du gör en säkerhetskopia innan du raderar kontot.