Hur ändrar jag mitt premiumavtal?

Du kan ändra ditt premiumavtal genom att klicka på fliken Premium eller genom att gå till Mitt konto -> Mitt premiumavtal på ditt eget konto.

 

Redigera dina betalningsuppgifter

Du kan redigera dina betalningsuppgifter genom att gå till Mitt konto -> Mitt premiumavtal och välja Ändra, bredvid Betalningsuppgifter. Nästa betalning sker från de uppdaterade betalningsuppgifterna. 


_ndra_betalninigsuppgifter.png
 

Uppgradera ditt avtal

Om du behöver skicka mera premiumfakturor, kan du uppgradera ditt avtal när som helst. För att se avtalen, klicka på Visa avtal. Klicka sedan på den gröna Uppgradera knappen. 

uppgradera.png

 

Vänligen notera följande punkter när du uppgraderar ditt avtal: 

  • Om du uppgraderar under din 14-dagars gratis testperiod, får du inte en ny testperiod, utan du fortsätter på den existerande perioden. 
  • Om du uppgraderar efter din testperiod till ett annat avtal, träder det nya avtalet i kraft direkt. Du betalar mellanskillnaden av det gamla och det nya avtalets priser och det fulla priset av ditt nya avtal, nästa gång kortet debiteras. Till exempel om du uppgraderar från "Start" till "Pro", betalar du 90 kr (mellanskillnaden av prisen dvs. 160 kr minus 90 kr) och priset för det nya avtalet (160 kr), dvs. totalt 230 kr.
  • Om du betalar för en månatlig prenumeration och bestämmer dig för att uppgradera till en årlig prenumeration träder betalningen och avtalet genast i kraft. Den oanvända tiden från ditt månatliga avtal dras ifrån det nya avtalet.   

 

Nergradera ditt avtal

Om du inte behöver skicka så många fakturor som ingår i ditt avtal, kan du även nergradera när som helst. Välj då Visa avtal och Nergradera.  Det nya avtalet träder i kraft nästa gång ditt kort debiteras. Du hålls kvar på ditt nuvarande avtal tills dess.  

nergradera.png
 

Annullera ditt avtal

Du kan annullera ditt avtal när som helst under Mitt konto -> Mitt premiumavtal -> Annullera avtal.

annullera_avtal.png

Om du vill radera ditt konto medan du har ett avtal, kan du göra det genom att gå till Mitt konto -> Användarkonto -> Radera konto. Ditt fortlöpande avtal annulleras automatiskt då ditt konto har raderats. 

Observera att radering av konto är permanent. När kontot har raderats från systemet kommer all data och information som du har lagt in i systemet också att raderas och kan ej fås tillbaka. Vi rekommenderar att du gör en säkerhetskopia på förhand.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan