Hur ändrar jag prefixet för fakturanumret till något annat än TEST?

Då du skapar en ny faktura välj Ändra bredvid Fakturans nummer:

ändra prefixet för fakturanumreringen

Observera att du måste godkänna fakturan för att spara den nya sekvensen. Om du sparar din faktura som ett utkast måste du ange den nya sekvensen igen innan du godkänner den.

Ett nytt fönster öppnas där du kan ändra prefixet och fakturanumret. Du kan läsa mera om hur du ställer in fakturans nummer här.