Kan jag skräddarsy mina fakturor?

Ingen vill arbeta med fakturor som är otydliga. Klara och tydliga fakturor gör faktureringen enklare både för dig och din kund. I Zervant kan du skräddarsy vissa fält på fakturan för att skapa personliga fakturor åt dina kunder.

Layouten på fakturan

Det är inte möjligt att redigera färgen, stilen på texten (t.ex. font, fet stil och kursivering) eller utseendet på fakturan som du skapar med Zervant. Fakturamallen är förinställd och det är inte möjligt att importera en färdig mall. Utöver detta är det inte möjligt att lägga till extra radavstånd mellan till exempel produktrader.

Inställningar för fakturan

Ett sätt att skräddarsy dina fakturor är att välja vilka fält som syns på fakturan genom att ändra dina inställningar för fakturan. I fälten Meddelande och Fotnot för faktura kan du skriva in valfri text. Om du vill lära dig mera om detta kan du ta en titt på var artikel om att skräddarsy fakturor.

Lägga till företagets logga

Ett annat sätt att skräddarsy dina fakturor är att lägga till en logga. Vår artikel om att lägga till logga kan vara nyttig då du vill lägga till en logga på dina fakturor. Vänligen notera att det inte är möjligt att lägga till andra bilder direkt på dokumentet.

Sidhuvud, fotnot, loggan, fakturans information och betalningsuppgifterna syns på alla sidor i fakturan. Det är inte möjligt att gömma dessa efter första sidan på fakturan.