Hur kan jag ladda ner flera fakturor samtidigt?

Det finns flera olika alternativ för att ladda ner dina fakturor från Zervant. Vi kommer i framtiden att förbättra rapporterna så att det exporterade materialet ska vara så tydligt som möjligt för din bokföring.

En lista av fakturor till en viss kund i csv- eller xls-format

1. Gå till fliken Kunder.
  2. Välj en kund.
  3. Öppna fliken Fakturor uppe till höger bredvid Kontaktuppgifter.
  4. Tryck på de tre gråa strecken till höger bredvid totalt.

ladda ner kundlista

En lista av fakturor med en viss status i csv- eller xls-format

1. Gå till fliken Fakturor.
  2. Välj status (t.ex. Alla, Öppna, Betalda).
  3. Klicka på de tre gråa strecken uppe till höger, ovanför listan med fakturor

lista av fakturor med en viss status

Fakturor från en viss period (flera olika filformat)

1. Gå till fliken Rapporter.
  2. Välj under Bokföringsrapporter mellan Bokföringsunderlag eller Rapport för redovisning.
  3. Välj en period.
  4. Tryck på Ladda ner rapport uppe till höger.
  5. Välj sedan i vilket format du vill ladda ner fakturorna.

Välj bokföringsunderlag och sedan ladda ner rapport i högra hörnet

Välj rapport för redovisning och ladda ner rapport i högra hörnet

Läs mer om Zervants rapporter