Kan jag lägga till en bilaga på fakturan?

Du kan lägga till en bilaga till din faktura eller offert när du skickar den via e-post. För att lägga till en bilaga tryck på Välj fil... i fönstret som öppnas då du ska skicka en faktura via e-post. De vanligaste filformaten stöds (t.ex. pdf, zip, jpg osv.) och storleken på filerna som bifogas i ett enskilt e-postmeddelande kan uppgå till 20MB.

Vänligen notera att det här är fråga om en premiumtjänst och således behöver du ett premiumavtal för att kunna använda dig av tjänsten. Fakturan eller offerten finns alltid automatiskt med som en bilaga.

Du kan lägga till en bilaga på fakturan genom att välja Välj fil...

Det är inte ännu möjligt att lägga till bilagor på e-fakturor. Vi jobbar på denna funktion och hoppas på att kunna införa den i framtiden.