Lägga till betalningssätt på fakturan

Du kan lägga till betalningssätt på fakturan genom att:

• Klicka på Redigera företagsuppgifter på fliken Hem och sedan välja Betalningssätt.
  • Klicka på Redigera bredvid Fotnoten för fakturan då du skapar en ny faktura (eller genom att välja Redigera företagsuppgifter under Fakturering).
  • ​Välja Mitt konto och trycka på Betalningssätt.

All information som du lägger till kommer att synas på dina fakturor. Om du behöver lägga till flera bankkonton kan du använda meddelandefältet eller fylla i fotnoten.