Fakturera med flera firmanamn

Du kan lägga till flera firmanamn till ditt Zervant konto med ett premiumavtal. Flera firmanamn ingår i Pro avtalet och uppåt.

Lägg till fler firmanamn

1. Gå till Mitt konto.
  2. Gå till Företagets kontaktupppgifter, i menyn till vänster.
  3. Klicka på Lägg till bifirma (uppe till höger).
  4. Fyll i detaljerna. Denna information kommer att synas på fakturorna med detta firmanamn, istället för företagsinformationen som du lagt till under Företagets kontaktuppgifter. Du kan även lägga till en logga för firmanamnet.

OBS!
Det är för närvarande inte möjligt att lägga till ett separat bankkontonummer eller organisationsnummer för bifirman.

Bifirman agerar fortfarande under samma företag, det är därför du inte kan lägga till andra företagsregistreringsnummer eller momsnummer.
Om du vill använda Zervant med flera olika företag måste du skapa olika konton för dessa.

Fakturera med firmanamnet

1. Skapa en ny faktura genom att välja Ny faktura.
  2. I menyn till höger kan du välja vilket firmanamn du vill fakturera med.

Till höger kan du välja med vilket firmanamn du vill fakturera