Fakturera med flera firmanamn

Du kan lägga till flera firmanamn till ditt Zervant konto med ett premiumavtal. Flera firmanamn ingår i Pro avtalet och uppåt.

Lägg till fler firmanamn

1. Gå till Inställningar.
  2. Välj Fler firmanamn, i menyn till vänster.
  3. Tryck på Lägg till bifirma.
  4. Fyll i detaljerna. Denna information kommer att synas på fakturorna med detta firmanamn, istället för företagsinformationen som du lagt till under Företagets kontaktuppgifter. Du kan även lägga till en logga för firmanamnet.

OBS! Det är inte möjligt att addera ett skilt kontonummer eller org.nr. för firmanamnet. Om du vill använda Zervant med flera olika företag måste du skapa olika konton för dessa.

Du kan lägga till fler firmanamn under fliken inställningar

Fakturera med firmanamnet

1. Skapa en ny faktura genom att välja Ny faktura.
  2. I menyn till höger kan du välja vilket firmanamn du vill fakturera med.

Till höger kan du välja med vilket firmanamn du vill fakturera