Varför kan jag inte redigera mina fakturor?

Viktig förändring angående redigering av fakturor: en uppdatering i enlighet med lagstiftningen

Från och med 1 januari 2024 är det inte längre möjligt att redigera godkända fakturor. Vi har gjort denna förändring i Zervant på basen av den utveckling som skett i lagstiftning inom ramen för bokföring och redovisning.

Redovisningsstandarder utvecklas för större transparens och effektivare hantering av finansiella transaktioner. Genom att anpassa vår tjänst till dessa ändringar säkerställer vi att våra användare följer de senaste standarderna.

Vad betyder detta för dig?

Så länge dina fakturor är som utkast kan de fortfarande redigeras.

Märk: när en faktura har godkänts och visas under statusen "Skapad", kan den inte längre redigeras. Därför rekommenderar vi att du noggrant kollar dina fakturor, innan du godkänner dem, för att försäkra dig om att fakturans innehåll är korrekt.

Min godkända faktura innehåller ett fel - vad kan jag göra?

Trots att man kollat noga, kan det ändå finnas fel i fakturan som man märker först efter att man godkänt fakturan. Eller så kan din kund kan kräva ändringar i sista minuten, då du redan godkänt fakturan. Hur du skall gå till väga då, kan du kolla här.