Kan ik een schatting bewerken/verwijderen?

Je kunt concepten en goedgekeurde schattingen bewerken of verwijderen. Wil je een schatting bewerken of verwijderen? Ga dan naar het tabblad >Schattingen, selecteer de gewenste schatting en klik op >Wijzig of >Meer >Verwijderen.

Handige tips:

• Aanpassingen aan concepten worden nergens opgeslagen. Als je een goedgekeurde schatting bewerkt, worden wel alle goedgekeurde versies van de schatting gearchiveerd onder het tabblad >Geschiedenis (tabblad >Schattingen - kies een schatting - tabblad >Geschiedenis in de hoek rechtsonder).
  • Als je een concept van een schatting verwijdert, gaat dit permanent verloren. Goedgekeurde schattingen kun je na het verwijderen terugvinden onder het tabblad >Schattingen - opties boven aan de pagina >Meer >Verwijderde.
  • Als je een schatting per ongeluk hebt verwijderd, kun je deze niet meer herstellen. Je kunt er wel een kopie van maken. Kies hiervoor de verwijderde schatting >Meer >Kopiëren als nieuw.