Hoe kan ik mijn Zervant account verwijderen?

Als je besluit dat Zervant niet de juiste oplossing voor je is, kun je je account altijd verwijderen.

Het account kan zowel in je webbrowser als in je mobiele app worden verwijderd door naar Account > Gebruikersaccount > 'Verwijder account' te gaan.


Je ontvangt een e-mail op je e-mailadres om in te loggen om de verwijdering te bevestigen. 

Bevestig de verwijdering van je account via de knop in de e-mail die naar je is verzonden.


Let op: het verwijderen van je account is permanent. Zodra het account uit het systeem verwijderd is, zal ook alle informatie die je in Zervant hebt opgeslagen permanent verwijderd worden. Je kunt dus het beste vooraf een back-up van je bestanden maken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 7
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen