Hoe kan ik mijn abonnement en betaalmethode bijwerken?

Als je je abonnement of betalingsgegevens wilt wijzigen, kan dit makkelijk in het tabblad Premium of onder >Mijn account >Mijn abonnement.

 

Hoe kan ik mijn betalingsgegevens aanpassen?

Je kunt je betalingsgegevens op ieder moment wijzigen door naar >Mijn account >Mijn abonnement te gaan en naast Betalingsgegevens op >Wijzigen te klikken. De volgende betaling zal volgens de nieuwe, bijgewerkte betalingsmethode worden uitgevoerd.
Hoe_kan_ik_mijn_betalingsgegevens_aanpassen.png

 

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken?

Je kunt je abonnement ieder moment opwaarderen door je gewenste abonnement te selecteren en op >Opwaarderen te klikken.
Hoe_kan_ik_mijn_abonnement_bijwerken.png

Let op:

  • Als je tijdens de proefperiode van 14 dagen van abonnement wilt veranderen, duurt de nieuwe proefperiode niet weer 14 dagen, maar het aantal dagen dat nog over is van de voorgaande proefperiode.
  • Als je na de proefperiode naar een nieuw abonnement overstapt, zal het nieuwe abonnement direct ingaan. Bij het volgende bedrag dat wordt afgeschreven, betaal je het verschil in prijs tussen het oude en het nieuwe abonnement plus de volledige prijs van het nieuwe abonnement. Als je bijvoorbeeld opwaardeert van 'Starter' naar 'Pro', betaal je 7€ (het verschil tussen de twee prijzen; 15€ en 8€) en de prijs van het nieuwe abonnement (15€). Het totaal wordt daarmee 22€ (maandelijkse abonnementen worden namelijk vooruit betaald).
  • ​Als je maandelijks betaalt en besluit om over te schakelen naar jaarlijkse betaling, gaan je opwaardering en betaling direct in en wordt de ongebruikte tijd van je maandelijkse betaling automatisch teruggestort.

 

Hoe kan ik mijn abonnement afwaarderen?

Je kunt je abonnement ook ieder moment afwaarderen door op >Afwaarderen te klikken. Je abonnement wordt dan op de volgende betalingsdatum aangepast. Tot die tijd kun je nog gebruik maken van je huidige abonnement.
Hoe_kan_ik_mijn_abonnement_afwaarderen.png

 

Hoe kan ik mijn abonnement annuleren?

Je kunt je abonnement altijd stopzetten door op >Abonnement opzeggen te klikken. Dan stopt je abonnement op de volgende betaaldatum, waarna je geen toegang meer hebt tot de betaalde functies.
Hoe_kan_ik_mijn_abonnement_annuleren.png

Heb je een betaald abonnement en wil je je account verwijderen? Ga dan naar >Mijn Account >Gebruikersaccount en klik op >Account verwijderen. Het lopende abonnement wordt automatisch opgezegd wanneer je account wordt verwijderd.

Let op: het verwijderen van je account is permanent en kan niet worden teruggedraaid. Als je account verwijderd is, zal ook alle informatie die je in Zervant hebt opgeslagen permanent verwijderd worden. Je kunt dus het beste vooraf een back-up van je bestanden maken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen