Kan ik de opmaak van mijn facturen aanpassen?

Je kunt de facturen die je met Zervant maakt momenteel niet aanpassen wat kleur, tekstopmaak (bijvoorbeeld lettertype en -grootte), lay-out of randen (bijvoorbeeld marges) betreft. Zervant heeft één standaard factuursjabloon en het is niet mogelijk om je eigen sjabloon te importeren.

Je kunt wel je >Facturatie-instellingen aanpassen om te bepalen welke velden wel en niet zichtbaar zijn op je facturen. Met de velden Bericht en Voetnoot kun je bijvoorbeeld zelf tekst toevoegen aan je facturen. Klik hier voor meer informatie over hoe je de opmaak van je facturen aanpast.

Je kunt ook je facturen personaliseren door je bedrijfslogo toe te voegen. Bekijk ons artikel over hoe je je bedrijfslogo kunt toevoegen. Houd er rekening mee dat je verder geen afbeeldingen of foto's aan je documenten kunt toevoegen.

Daarnaast kun je kop- en voetteksten (waaronder je logo en de factuurgegevens) en de betalingsgegevens onder aan je facturen niet verbergen. Dit geldt ook voor alle pagina's na de eerste pagina.