Hoe voeg ik een bijlage toe aan een factuur of schatting?

Je kunt bijlages toevoegen aan de facturen of schattingen die je per e-mail of als e-factuur verzendt. Klik op >Kies bestand in het e-mail- of e-factuurvenster om een bijlage toe te voegen. Alle veelgebruikte bestandstypes worden ondersteund (pdf, zip, jpg, enz.) en de maximale grootte van een bijlage in een e-mail is 20 MB. Let op: dit is een betaalde functie, je hebt dus een betaald abonnement nodig om een bijlage toe te voegen.

Als je Zervant gebruikt om een document naar je eigen e-mailadres te sturen, zal de factuur of schatting automatisch bij het bericht worden bijgevoegd.