Lähetä viesti

Anna asiastasi mahdollisimman paljon tietoa ja yksityiskohtia. Tämä auttaa Zervantin asiakastukea ratkaisemaan asiasi nopeammin.

Kuvaile vaiheet ongelman toistamiseksi ja anna mahdollisimman paljon yksityiskohtia. Suosittelemme, että lisäät kuvakaappauksia. Tämä auttaa tiimiämme ratkaisemaan asian nopeammin.

Valitse laite, jolla käytät Zervantia. Parannamme mobiilisovellustamme jatkuvasti. Jos käytät sovellusta, varmista, että se on päivitetty uusimpaan versioon.

Jos on kyse teknisestä ongelmasta, saako tuotetiimimme kirjautua tilillesi tutkiakseen sitä? Tämä tarkoittaa sitä, että yksi ohjelmistokehittäjistämme luo tilillesi väliaikaisen salasanan, kirjautuu sisään, tutkii asiaa, kirjautuu ulos ja antaa sinulle lopulta uuden salasanan kirjautumista varten. Emme missään vaiheessa näe tai pääse käsiksi alkuperäiseen salasanaasi.

Lisää tiedosto tai vedä tiedostot tänne