Menojen seuranta Zervantissa

Zervantissa on mahdollisuus lisätä menoja ja ostokuitteja. Menojen kirjaaminen Zervantiin edellyttää pankkiyhteyden luomista.

Huom! Menojen kirjaus on saatavilla vain Suomessa ja PRO-paketista ylöspäin.

Miten kirjata menoja Zervantiin

Aloita menojen kirjaaminen Zervantiin yhdistämällä pankkisi. Mene "Menot" -välilehdelle ja klikkaa "Valitse pankkisi". Voit lukea lisää pankin yhdistämisestä täältä: Pankkiyhteys Zervantiin

Kun pankkiyhteys on luotu, voit poimia menoja pankkitililtäsi klikkaamalla "Hae tapahtumat" ylälaidasta. Voit käyttää hakukenttää tietyn tapahtuman hakemiseen.

Kuittien lisääminen Zervantiin

Voit lisätä kuitteja menoihin:

• Raahaamalla ja tiputtamalla kuitin
  • Raahaamalla ja tiputtamalla oikealle kun meno on valittuna
  • Klikkaamalla "Raahaa ja tiputa kuitti" oikealta ja valitsemalla tiedosto
  • Klikkaamalla plussaa Menot-sivulta

Lisää ja muokkaa kuvaus kuitille valitsemalla meno ja klikkaamalla "Muokkaa" oikealta

Poista meno klikkaamalla "Poista" kuitin alapuolelta

Lataa kuitti klikkaamalla "Lataa" oikeasta ylälaidasta

Raportin lataaminen kirjatuista menoista

Voit ladata CSV-tiedoston joka sisältää kaikki menosi klikkaamalla vihreää Hae menot painiketta ja sen jälkeen klikkaamalla vieressä olevaa Lataa tiedot painiketta.

Voit myös ladata menot Raportit-välilehdeltä:

Menoraportti sisältää seuraavat tiedot:

• Tapahtuman tunniste: tunniste jolla pankki on hyväksynyt tapahtuman
  • Myyjä: maksun vastaanottajan nimi
  • Päivämäärä: ostoksen päivämäärä
  • Kuvaus: lisäämäsi kuvaus
  • Määrä: maksettu määrä
  • Valuutta: valuutta jossa maksu on suoritettu
  • Viitenumero: jos maksussa on käytetty viitenumeroa
  • Kirjauspäivä: päivä jolloin maksu on veloitettu pankkitililtä