Menojen kirjaaminen Zervantiin

Zervantissa on mahdollisuus lisätä menoja ja ostokuitteja. Menojen kirjaaminen Zervantiin edellyttää pankkiyhteyden luomista.

Huom! Menojen kirjaus on saatavilla vain Suomessa ja PRO-paketista ylöspäin.

Miten kirjata menoja Zervantiin

Aloita menojen kirjaaminen Zervantiin yhdistämällä pankkisi. Mene "Menot" -välilehdelle ja klikkaa "Valitse pankkisi". Voit lukea lisää pankin yhdistämisestä täältä: Pankkiyhteys Zervantiin

Kun pankkiyhteys on luotu, voit poimia menoja pankkitililtäsi klikkaamalla "Hae tapahtumat" ylälaidasta. Voit käyttää hakukenttää tietyn tapahtuman hakemiseen.

Kuittien lisääminen Zervantiin

Voit lisätä kuitteja menoihin:

• Raahaamalla ja tiputtamalla kuitin
  • Raahaamalla ja tiputtamalla oikealle kun meno on valittuna
  • Klikkaamalla "Raahaa ja tiputa kuitti" oikealta ja valitsemalla tiedosto
  • Klikkaamalla plussaa Menot-sivulta

Lisää ja muokkaa kuvaus kuitille valitsemalla meno ja klikkaamalla "Muokkaa" oikealta

Poista meno klikkaamalla "Poista" kuitin alapuolelta

Lataa kuitti klikkaamalla "Lataa" oikeasta ylälaidasta

Menoraportin lataaminen

Voit ladata CSV-tiedoston joka sisältää kaikki menosi klikkaamalla vihreää Hae menot painiketta ja sen jälkeen klikkaamalla vieressä olevaa Lataa tiedot painiketta.

Raportti sisältää seuraavat tiedot:

• Tapahtuman tunniste: tunniste jolla pankki on hyväksynyt tapahtuman
  • Myyjä: maksun vastaanottajan nimi
  • Päivämäärä: ostoksen päivämäärä
  • Kuvaus: lisäämäsi kuvaus
  • Määrä: maksettu määrä
  • Valuutta: valuutta jossa maksu on suoritettu
  • Viitenumero: jos maksussa on käytetty viitenumeroa
  • Kirjauspäivä: päivä jolloin maksu on veloitettu pankkitililtä