Lähetyslistan luominen

Lähetyslista on asiakirja, joka voidaan lähettää tuotteiden ohella asiakkaalle. Siinä on listattuna, mitä tuotteita toimitus sisältää ja tuotteiden määrä. Zervantilla voit ladata lähetyslistan pdf-tiedostona palvelussa luodusta laskusta.

Miten luon lähetyslistan Zervantilla?

Zervant luo lähetyslistan automaattisesti laskun perusteella, siksi sitä ei voi muokata tai ladata ennen laskun luomista.
  1. Mene välilehdelle Laskut.
  2. Valitse lasku, josta haluat lähetyslistan.
  3. Klikkaa kohtaa Lisää ruudun oikealla ylhäällä. Ilmestyvästä pudotusvalikosta löydät vaihtoehdon Lähetyslista.
Voit ladata lähetyslistan luodulle laskulle valikosta Lisää