Laskun tilan seuraaminen

Sinulla on monta tapaa seurata Zervantilla lähetettyjen laskujen tilaa. Nopean yleiskatsauksen laskutustilanteestasi saat kohdasta Etusivu, josta näet helposti avoimien ja erääntyneiden laskujen summat. Laskut-välilehdeltä voi myös tarkastella lakujen tilaa.

Laskujen tila etusivulla

Etusivulla näet avoimet ja erääntyneet laskut. Valitsemalla esimerkiksi Avoimet laskut, pääset Laskut-välilehdelle tarkastelemaan näitä laskuja.

Tilan muokkaaminen

Laskut-välilehdellä pääset käsittelemään laskujesi tilaa.

Valitse lasku ja klikkaa tila-nappia oikealta ylhäältä muokataksesi laskua. Riippuen siitä, mikä laskun nykyinen tila on, saat esille eri vaihtoehtoja. Kun merkitset laskun maksetuksi, voit samalla valita mille tilille maksu on suoritettu. Vaihtoehtoina löydät Kassa ja Pankkitili.

Valitse mille tilille maksu on suoritettu

Laskusi voivat olla eri tilassa, tila voi olla Luotu, Lähetetty, Perinnässä, Myöhässä tai Maksettu.

Lasku voi olla tilassa luotu, lähetetty, maksettu, myöhässä ja perinnässä