Miten saan poistettua Zervant-tilini?

Jos päädyt siihen, että Zervant ei sovi sinulle tai et tarvitse tiliäsi enää, voit poistaa tilisi koska tahansa.

Tilin poisto onnistuu seuraavasti:
selainversiossa tietokoneella: Oma tili -> Käyttäjätili -> Poista tili (oikealla ylhäällä).
(uudessa) mobiilisovelluksessa: Yleisnäkymä -> Oma yritys -> Asetukset -> Poista käyttäjätili (sivun alaosassa).

Huomaa, että tiliäsi ei ole vielä poistettu tässä vaiheessa. Turvallisuussyistä sinut on kirjattu ulos tililtäsi. Saat sähköpostiisi (Zervant käyttäjätunnus) viestin jonka kautta vahvistat tilin poiston.

Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin tämä viesti näkyy "Saapuneet" kansiossasi. Muista myös tarkistaa roskapostikansio.

Vahvista tilisi poistaminen sinulle lähetetyssä sähköpostiviestissä olevalla painikkeella.

 

Tilin poistaminen on mahdollista myös mobiilisovelluksen kautta. 

Huom! Tilin poistaminen on pysyvää. Kun tili on poistettu, sitä tai tilin tietoja ei voida palauttaa. Suosittelemme lataamaan tiedot talteen ennen tilin poistamista.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
10/21 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö