Miten poistan Zervant-tilini?

Huomaathan, että poistat itse Zervant-tilisi, kun olet kirjautuneena Zervantiin.

Huomaathan myös, että tilin poistaminen on pysyvää. Kun tili on poistettu, sitä tai tilin tietoja ei voida palauttaa. Suosittelemme lataamaan tiedot talteen ennen tilin poistamista.

Tilin poistaminen selainversiossa

Zervant tilisi voit poistaa täältä:
Oma tili -> Käyttäjätili -> Poista tili (punaisella, oikeassa yläkulmassa)

poista_tili.png


Huomaa, että tiliäsi ei ole vielä poistettu tässä vaiheessa.
Turvallisuussyistä sinut on kirjattu ulos tililtäsi. Saat sähköpostiisi (Zervant käyttäjätunnus) viestin jonka kautta vahvistat tilin poiston.

Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin tämä viesti näkyy "Saapuneet" kansiossasi. Muista myös tarkistaa roskapostikansio.

Vahvista tilisi poistaminen sinulle lähetetyssä sähköpostiviestissä olevalla painikkeella.



Tilin poistaminen mobiilisovelluksessa


Yleisnäkymä -> Oma yritys (napsauta yrityksesi logoa) -> Asetukset -> Poista käyttäjätili (sivun alaosassa).

FI.png

Huomaa, että tiliäsi ei ole vielä poistettu tässä vaiheessa. Turvallisuussyistä sinut on kirjattu ulos tililtäsi. Saat sähköpostiisi (Zervant käyttäjätunnus) viestin jonka kautta vahvistat tilin poiston.

Voi kestää muutaman minuutin, ennen kuin tämä viesti näkyy "Saapuneet" kansiossasi. Muista myös tarkistaa roskapostikansio.

Vahvista tilisi poistaminen sinulle lähetetyssä sähköpostiviestissä olevalla painikkeella.



Tilin poistaminen ei onnistu

Mikäli yrität poistaa tiliäsi kun sinulla on vielä aktiivinen tilaus, tilin poistaminen ei onnistu, ja saat seuraavan virheilmoituksen:

A.png

Sinun tulee siis ensin perua tilauksesi ja odottaa että tilauskausi tulee päätökseen, ennen kuin voit poistaa tilisi. 




Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
10/22 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö