Miten muutan premium-tilaustani?

Näet kaikki pakettimme kohdassa Oma tili -> Premium-tilaus. Täällä voit myös hallinnoida tilaustasi. Toinen tapa nähdä paketit on klikata kohtaa Premium Zervant-tilisi oikeassa yläkulmassa.

Maksutietojen muuttaminen

Voit muuttaa maksutietojasi aina tarvittaessa kohdassa Oma tili -> Premium-tilaus -> Muuta (ruudun alhaalla). Seuraava maksu veloitetaan uudelta maksutavalta/ -kortilta.

Muuta maksutietosi välilehdellä Premium-tilaus kohdassa Muuta

Kattavampaan pakettiin päivittäminen

Jos tarvitset lisää palveluja, voit päivittää tilauksesi milloin vain klikkaamalla kohtaa Tarkastele paketteja -> Valitse itsellesi sopivan paketin kohdalla.

Päivitä kattavampaan pakettiin saadaksesi enemmän toimintoja Zervantissa

 

Huomioi seuraavat kattavampaan pakettiin päivittämisestä:

  • Jos päivität 14 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana, et saa uutta kokeilujaksoa, mutta voit käyttää alkuperäisen kokeilujakson loppuun.
  • Jos päivität toiseen pakettiin, kun vanha on vielä voimassa, uusi tilaus tulee voimaan välittömästi. Seuraavan kerran, kun sinua veloitetaan, maksat vanhan paketin ja uuden paketin välisen erotuksen, sekä uuden paketin täyden hinnan.

    ESIM:
    Jos päivität Startista Pro-pakettiin, maksat:
    16 € (Pro) - 9 € (Startti) = 7 €
    7 € + 16 € (Pro) = 23 €.
    23 € x 1,24 (alv 24%) = 28,52 €.

  • Jos sinulla on kuukausitilaus ja haluat vaihtaa vuositilaukseen, muutos tulee voimaan heti. Maksettavana on samantien vuositilauksen hinta, josta vähennetään kuukausitilauksesta käyttämättä jäänyt aika.

 

Suppeampaan pakettiin päivittäminen

Jos et tarvitse kaikkia pakettiisi kuuluvia palveluita, voit myös päivittää pakettisi suppeampaan (Tarkastele paketteja -> Valitse). Uusi paketti alkaa seuraavan veloituksen myötä. Olemassa oleva pakettisi on voimassa siihen asti.

Päivitä suppeampaan pakettiin Zervantissa, jos tarvitset vähemmän toimintoja

 

Tilauksen peruminen

Voit koska tahansa perua tilauksen kohdasta Oma tili -> Premium-tilaus -> oikea alakulma Peru tilaus.

Peru tilauksesi koska tahansa välilehdellä Premium-tilaus

Jos haluat poistaa koko tilisi tilauksen aikana, voit tehdä sen kohdasta
Oma tili -> Käyttäjätili -> Poista tili. Toistuva tilaus perutaan automaattisesti, kun tili poistetaan.
 
Huomaa, että tilin poistaminen on pysyvää. Kun tili on poistettu,
sitä tai tilin tietoja ei voida palauttaa. Suosittelemme lataamaan tiedot talteen ennen tilin poistamista.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua
Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö