Miten saan vaihdettua laskunumeron alun "TEST" tai "2020"?

Avatessasi uuden Zervant-tilin, tarjoamme alkuun TEST-nimellä kulkevan kokeilunumeroinnin. Sillä voit testata laskun luontia, ennen kuin luot oikeita laskuja asiakkaillesi omalla numeroinnilla.

Numeroinnin vaihtaminen

1. Mene välilehdelle Laskut ja klikkaa Uusi lasku.
  2. Kun sinulla on laskueditori auki, klikkaa Valitse.

Vaihda numerointia klikkaamalla valitse

Aukeaa pop-up ikkuna, jossa voit vaihtaa etuliitteen ja asettaa oman laskunumerosarjasi.

Huom! Vahvista lasku, jotta uusi numerointi tallentuu. Jos tallennat laskun luonnoksena, sinun täytyy luoda uusi numerointi uudelleen ennen kuin vahvistat laskun.