Laskujen ja tarjousten vienti

Voit viedä tietyssä tilassa olevat laskut tai tarjoukset niiden välilehdeltä listattuna .csv-tiedostona.

Miten viet laskut tai tarjoukset

1. Mene välilehdelle Laskut tai Tarjoukset.
2. Valitse, missä tilassa olevat dokumentit haluat viedä ylhäällä näkyvistä otsikoista.

Valitse ladattavat dokumentit

3. Klikkaa vientikuvaketta (kolme harmaata viivaa), joka sijaitsee asiakirjojen oikeassa yläkulmassa.

Lataa lista laskuista tai tarjouksista .csv-tiedostona

4. Klikkaa kohtaa Lataa tiedot .csv-tiedostona.
5. Lataus alkaa heti.

Voit viedä maksimissaan 1000 asiakirjaa ilman vaikutusta ohjelman suorituskykyyn. Jos asiakirjoja on enemmän kuin 1000, Zervant saattaa hidastua (tähän vaikuttaa kuitenkin suuresti käyttämäsi tietokoneen nopeus).