Viitemaksuaineiston tuonti

Huom! Teemme tällä hetkellä päivityksiä viitemaksuaineiston tuontiin. Toiminto ei siksi ole käytettävissä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutunuttua harmia ja pyrimme saamaan päivitykset valmiiksi lähitulevaisuudessa. Ne voivat kuitenkin viedä aikaa ja suosittelemme siksi merkitsemään laskut manuaalisesti maksetuiksi. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Tuomalla viitemaksuaineiston pankkitililtäsi saat helposti merkittyä laskut maksetuiksi Zervantissa. Zervant merkitsee laskut maksetuiksi viitesuoritusten perusteella.

Miten tuot viitemaksuaineiston

1. Mene välilehdelle Laskut, klikkaa kolmea harmaata viivaa laskulistan oikeassa yläkulmassa ja valitse Tuo viitemaksuaineisto.

Voit merkitä laskut maksetuksi Zervantissa tuomalla viitemaksuaineiston Laskut-välilehdellä

2. Klikkaa Tuo tilitapahtumat tiedostona ja valitse haluamasi tiedostomuoto (.ktl tai .csv).

Tuo tilitapahtumat joko .ktl- tai .csv-tiedostona

3. Valitse oikea tiedosto koneeltasi. Jos tiedostossasi on ensimmäisellä rivillä otsikkoja, rastita ruutu Älä tuo ensimmäistä riviä. Sen sijaan voit valita nimet sarakkeille alasvetovalikosta. Viitenumero ja summa ovat tärkeimmät sarakkeet, sillä niiden perustella Zervant yrittää täsmätä tiedot järjestelmässä oleviin laskuihin.

Valitse sarakkeille niitä kuvaavat nimet alasvetovalikoista

4. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä.

Laskujen merkitseminen maksetuksi automaattisesti, integraation avulla, ei ole vielä mahdollista.